Hoe verhoog je de intensiteit van je training

Personal training Soest

 

 

 

 

 

 

Er zijn veel persoonlijke trainers in het land die rond de 250 pond wegen. Voor degenen onder ons die dit soort inspanning leveren, is ons doel om tussen de 300 en 350 pond te wegen. Vaak moedigt Penn State hun worstelaars aan om 200 mijl per week te lopen. Dan is er het tussenseizoen, wanneer de atleten te zwak zijn om met een personal trainer te trainen, maar te druk om uit de dieetwagen te stappen en het extra geld aan een trainer uit te geven.

Het hebben van een intensief individueel trainingsprogramma is een fantastische opstap voor een atleet om naar het volgende niveau te gaan. Je kunt een tandje bijsteken door twee keer per dag te trainen, net zo lang tot jij of je sparringpartner het niet meer aankan. Het verhogen van de werkcapaciteit is slechts één stukje van de puzzel als een atleet in gewicht toeneemt. Maar je kunt ook niet langzamer trainen dan je laatste training.

Het verhogen van de intensiteit van uw training is essentieel voor het maken van de volgende stap in uw worstelreis. Het maakt niet uit hoe zwaar je laatste training was. Het enige dat er echt toe doet is de intensiteit en de enige intentie voor die training. Als je zes trainingen per week doet, met een iets hogere intensiteit dan je op je lichtere dagen doet, ben je op weg naar je persoonlijke top.

Als worstelaar, ben je niet anders dan elke andere atleet. Je wilt graag de beste zijn die je kunt zijn. Je traint om je prestaties tijdens de training te verbeteren. Je wilt in staat zijn om al die uren erin te stoppen. Je traint om in vorm te zijn om je rol in het team te vervullen. Je traint om boven je omgeving uit te stijgen en je beste beentje voor te zetten. Je traint met hen die harder duwen dan jij, hen die harder tillen dan jij. Je traint om sterker te zijn dan je tegenstanders. Misschien wil je de pin uit hun handen schrapen. Je wilt de schouders van je tegenstander terugduwen in het gezicht van de steen. Je wilt die extra centimeter of twee die de perfecte entree maakt.

Je wilt die zo belangrijke prestatie verbeteren om je te helpen het succes te vinden om je ‘B’s’ op het volgende niveau te halen. Je weet dat je met de juiste combinatie van hard werken, intensieve coaching en goed eten, je persoonlijke top kunt bereiken. Je kunt 400 pond bankdrukken. Als je weet hoe je het goed moet doen, kun je het waarschijnlijk ook. Maar om daar te komen, moet je de wil hebben om beter te worden.

Laten we eerlijk zijn, vooral op het collegiale niveau zijn er meer push teams en pull teams dan dat er geweldige middelbare school worstelaars zijn. Je moet leren vechten tegen wie je wel en wie je niet ziet op de mat. Je moet trainen buiten de trainingen om om je intensiteit te verhogen, om je eigen lichaam naar nieuwe hoogtes te brengen. Je moet een effectief dieet volgen dat niet alleen het worstelen voedt, maar ook je lichaam. Een dieet moet op een bepaald punt in je worstelcarrière worden toegepast, niet alleen tijdens het seizoen, maar gedurende het hele jaar.

Ellende houdt van tickets. Groot talent, zonder liefde voor pure wil, snelheid en kracht, is een zeldzame combinatie. Combineer grote vaardigheid met het verlangen om beter te worden en je bevindt je al snel in de fontein van de jeugd, strijdend om kampioenschappen die alleen in je gedachten voorbijgaan.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.