Hoe word je een persoonlijke trainer

Personal trainer Rotterdam

 

 

 

 

 

Hier zijn wat tips om een personal trainer te worden.

Stap 1: 1000 redenen waarom je zou moeten sporten: Zet je vuilnis buiten en verbrand het allemaal. – Gooi je oude kleren niet in de droger, maar gooi ze weg. Haal de oude fietskousen weg, die herinneren je aan de dagen dat je je fietsbroek onder je spijkerbroek droeg en negeer de natte sokken of schoenen die kletsnat zijn voeg wat tijdschriften en boeken toe je hebt er te veel van gelezen, ga naar de winkel op de hoek en koop een kookboek met recepten, haal koffie voor jezelf en brei een deken en geef jezelf een leuke tip om de winterkou door te komen met alleen een paar sneakers of een hardloopbroek in plaats van jezelf in een sweater te wikkelen!

Stap 2: Kijk in de spiegel en bepaal wat u mooi vindt aan uw lichaam en hoe u ermee om wilt gaan. – Stel je doelen op het verminderen van het vetgewicht, het vergroten van het spieruithoudingsvermogen en het kwijtraken van die kont die je de hele zomer al naar huis had geroepen. Laat je niet meeslepen in de gedachte dat je alleen werkt aan de spieren die je in de spiegel voor je ziet. Je moet aan alle delen van je lichaam werken en ze behandelen.

Stap 3: Koop een aantal boeken, tijdschriften en DVD’s die de gezondste en de gezondste manier promoten om te zijn. Ja, ik heb het over het nieuwste rage-dieet dat iedereen in alle voedingsprogramma’s voortdurend verkoopt. Al deze diëten zeggen dat je eiwitten of vetten in je dieet moet verhogen en je geen zorgen moet maken over het juiste cholesterol. Ja, al deze diëten werken niet alleen niet op lange termijn, maar ze kunnen gemakkelijk leiden tot ernstige gezondheidscomplicaties en zelfs tijdelijk of permanent gewichtsverlies, afhankelijk van de uitvoering en de duur van het dieet. Onthoud als het op eten aankomt, dat wat je voedt ook weer bij je terugkomt.

Stap 4: Thuis sporten is een van de beste en gemakkelijkste manieren om af te vallen. U kunt zoveel lezen als u wilt, zoveel tv kijken als u kunt en toch een volledige nachtrust krijgen. Het beste aan thuis fitnessen, zelfs de meest geavanceerde training, is echter het feit dat je er minder calorieën mee verbrandt. Het is makkelijk om te geloven dat je veel calorieën verbrandt als je naar jezelf in de spiegel kijkt, maar als je traint met de zwaarste halter die je kunt vinden, verbrand je heel weinig calorieën en in een heel hoog tempo. Blijf voorlopig zo dicht mogelijk bij huis, loop als het moet, doe je cardio-oefeningen binnenshuis. Hoe actiever je bent, hoe groter de kans dat je geen ongezonde calorieën verbrandt.

Stap 5: Motiveringsniveau: Om een gezond lichaam te krijgen dat je wilt, moet je de motivatie hebben die je wilt. Daarnaast moet je jezelf ook voorzien van de juiste brandstof. Eet veel groenten, veel water, neem voldoende rust voor en na het werk. Nog belangrijker, zoek uit wat u de motivatie geeft om door te gaan. Je hoeft geen gewichthefriem en halterschijven met een handvat aan te schaffen; je hoeft ook geen kosten te maken om mee te doen aan de Xtreme Couture show of te leven op een bijdragend lid van de Iron Girl beweging. Pas jezelf gewoon toe op het leven en begin met het toepassen van indirecte kracht, keer op keer en stop nooit.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.