Wat is een Personal Trainer?

Personal trainer Schijndel

 

Dus… wat is een persoonlijke trainer, en wat doet hij? Leer van je ervaring De personal trainer fungeert als uw gids. Hij of zij zal uw gedachten lezen en u laten weten wat u nu moet doen om uw gewenste fitnessdoelen te bereiken. Uw trainer zal u de beste soorten trainingen voorstellen zodat u zich niet overbelast alleen maar om uw doel te bereiken. Uw trainer weet ook wat het beste dieet is om u de resultaten te geven waarnaar u altijd hebt verlangd.

Soorten personal trainersPersonal training verschilt in de reeks technieken die door personal trainers worden gebruikt. De techniek verschilt ook naargelang de trainer alleen of met een groep aan het werk is. Buiten de staat… Eén-op-één training – U en uw personal trainer overlopen uw trainingsregime op een gespecialiseerde en deskundige manier. Dit kan een bezoek van een deskundige zijn, of een specialist die bij u thuis komt om te beoordelen hoe het met u gaat en u een trainingsprogramma aan te bevelen. Semi-privé – U en uw trainer trainen in een vaste omgeving, misschien samen in een sportschool of misschien bij u thuis. Uw trainer zal uw training evalueren en u vertellen of u klaar bent om de afstand te gaan door met u groep te werken.

-Gestructureerde groep – Gewoonlijk bestaat de groep uit een aantal mensen met vergelijkbare fitnessdoelstellingen. De trainer traint met u op een voorgeschreven manier. Terwijl de andere leden van de groep waarmee u werkt, kunnen variëren in hun techniek, volgt u de routine, en uw trainer kan er enkele van zijn eigen oefeningen aan toevoegen.

Opleidingsprogramma’s Personal trainers kunnen meestal rechtstreeks worden ingehuurd door personen die willen afvallen of gewoon willen trainen om in vorm te komen. U betaalt uw trainer misschien een paar honderd of een paar duizend dollar per maand, afhankelijk van of u op school zit, een baan hebt of deeltijds studeert. Als u een personal trainer inhuurt, kunt u het beste een schriftelijk contract krijgen waarin duidelijk staat wat de limieten zijn, wat voor diensten u kunt verwachten en hoe lang u met de personal trainer samenwerkt. Probeer alle soorten verborgen contracten te vermijden die in het contract verborgen kunnen zijn.

Een ander ding om in gedachten te houden wanneer u onderhandelt met een persoonlijke trainer is dat ze officieel zaken doen met de eigenaar van de sportschool of het fitnesscentrum. Je moet zijn orders en bevelen opvolgen als je met hem aan het trainen bent. Als iemand in je omgeving niet weet hoe hij iemand in de sportschool moet uitlachen met een domme vraag, dan is het je trainer die je moet benaderen om het goed te maken. Hij is je vriend. Behandel hem met respect, en je zult een geweldige personal trainer hebben.

Voor mannen of vrouwen die in een fitnesscentrum trainen, zal een personal trainer u helpen uw kleding en uw sportschoenen te onderhouden. Uw trainer kan u bijvoorbeeld helpen uw problemen op te lossen met schoenen die u niet goed passen. Hij kan je te hulp schieten als je hardloopshort te strak is gaan zitten. Je trainer zal je helpen ervoor te zorgen dat je broek past bij je binnenbeenlengte. En hij zal u over het algemeen helpen bij alle reguliere onderhoudstaken in de sportschool, waaronder het heffen van gewichten en het doen van cardio-apparatuur. Schrijf uw doelstellingen op voordat u een personal trainer in de arm neemt. Als u alleen wat gewicht wilt verliezen, houd uw doelen dan eenvoudig. Gewoon op en van de bank komen is een prima doel! Maar als u een wedstrijd wilt winnen of een nieuw wereldrecord wilt vestigen, dan moet u een meer gedetailleerd doel hebben. Uw doelstellingen moeten worden gekoppeld aan de algemene doelstellingen van de personal trainer die u inhuurt, want als u uw doelstellingen wijzigt, moet de personal trainer veel tijd besteden om u te helpen een meer gepersonaliseerd programma op te stellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.