Top 5 Fitness Shut

Fitness Roosendaal

 

 

 

 

 

Er lijken veel fitness Shut-platforms beschikbaar te zijn in de Play Store. Men kan echter stellen dat de meeste van hen dezelfde fundamentele functies hebben: calorie tracking, kwaliteit en kwantiteit van workouts, geautomatiseerd delen, en de optie om het stellen van doelen en workout schema’s te synchroniseren.

Deze lijst bevat populaire producten zoals Nike + SportBand, Ankiplyomapping, en een paar anderen. ButLess Fitness app lijkt uniek te zijn in vergelijking met andere fitness tracking applicaties. Hier is wat er beschikbaar is:

1. Verkrijgen van de gegevens

De meest elementaire functies omvatten gegevens zoals de verticale sprong, de hartslag, het aantal afgelegde kilometers en de verbrande calorieën tijdens een training. Sommige van deze kunnen optioneel zijn, terwijl andere al in de app zelf zijn opgenomen.

2. Meer geavanceerde functies

Deze functie is de elektronische hartslag. Met behulp van deze methode kunnen gebruikers een specifieke hartslag bepalen voor oefeningen. Dit kan nuttig zijn wanneer een persoon zijn of haar eigen gezondheid wil verbeteren. Bovendien kunnen gebruikers de intensiteit van hun training tijdens de training wijzigen door bepaalde punten te gebruiken. Een voorbeeld is een drie minuten durende inspanning van hoge intensiteit waarbij de hartslag op 110 bpm wordt gehouden, verdeeld over intervallen van 20 minuten, met een pauze van een minuut. De workout kan verder worden gecompliceerd door verschillende aantallen herhalingen en verschillende pauzeduur toe te staan. Gebruikers zullen ook het aantal slagen per minuut kunnen wijzigen om automatisch te bepalen hoeveel calorieën een gebruiker tijdens een workout heeft verbrand.

3. Voorgedefinieerde Routines

gebruikers kunnen een vooraf ingestelde routine definiëren die moet worden uitgevoerd om te bepalen of hij of zij zijn of haar fietsprestaties kan blijven verbeteren. Helaas is dit min of meer een onmogelijke functie om gebruik van te maken, omdat de gebruiker dan zijn eigen workouts moet definiëren.

4. Opleidingsgeschiedenis

Gebruikers kunnen overal op het toestel hun eigen persoonlijke trainingsgeschiedenis creëren. Zo kunnen ze hun hartslag in rust, hun maximale hartslag, de afgelegde afstand, de gemiddelde snelheid en de gemiddelde afstand zien, en waarschijnlijk ook de meest nuttige informatie om hen te helpen hun fietsprestaties te verbeteren.

5. Het delen van informatie

Ten slotte kunnen gebruikers informatie delen in het trainingslogboek in een formaat dat nuttig is voor moderatie, zoals de gemiddelde snelheid voor de laatste 8 km, de gemiddelde snelheid evenals de maximale hartslagen per minuut, de afgelegde afstand, of misschien de verbrande calorieën tijdens de workout. Omdat deze toepassing voor fitnesstracking de gebruiker echt de controle geeft, kunnen gebruikers elk van deze gegevenspunten gemakkelijk delen en omgevingsfeedback krijgen voor hun prestaties en mensen die hen kunnen helpen hun sterke en zwakke punten te identificeren.

Het lijkt misschien dat Lesson een paar nadelige functies biedt in vergelijking met andere fitnesstrackers, zoals het niet kunnen overzetten van een pc naar de fiets tijdens het doen van een workout. En hoewel het waar is dat Lesson een beetje lastig te gebruiken is voor beginnende gebruikers, hebben velen de upgrade gemaakt naar de betaalde versie van dit fitness tracking apparaat om alle functies van deze gezondheid/klok te krijgen die ze zoeken in een gelikte online firstboxing locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.