Tips voor gezond eten en gewichtsverlies

Voedingsadvies

Metabolisch profiel: wat is het uwe? van Wat voor soort voedingsadvies u regelmatig eet? Bent u een zoetekauw? Denk na over uw dagelijks doel en analyseer het volledig.Maak ook een lijst van de kwaliteit van het voedsel dat u eet: bijvoorbeeld het water dat u drinkt, het voedsel voor energie, dierlijke vetten, eetbare oliën. Hoe vaak eet u?

Zich ertoe verbinden gezond te zijn: op een heel eenvoudig niveau kunt u uzelf op weg helpen naar uw doel. Hoe gedetailleerder, hoe beter. Als u honger heeft, probeer dan water te drinken en laat het fastfoodmenu staan. Plan een gezond tussendoortje gedurende de dag. Als dat moeilijk is, neem dan een stuk fruit. Maak weer een gewoonte van water: vervang de frisdrank of koffie van de ongewenste calorieën. Fruit en groenten zijn ook gezonde alternatieven, en ze hebben de bonus van het zijn lekker!

Gezond eten is een van de gemakkelijkste tips om af te vallen. Probleemvoedsel is meestal het snoepen van junkfood, gefrituurd voedsel of zoetigheid tijdens de maaltijd. In één keer stoppen met die gewoonte is essentieel, maar later kan je hoofdpijn bezorgen. De diëten moeten niet te streng of monotoon zijn, want als u het een keer doet, is de kans groter dat u het opgeeft. In een periode van zes maanden tot een jaar moet de nieuwe dieetmethode uw manier worden. De balans van het voedsel dat u eet moet variëren concepten, nieuwe recepten en nieuwe ideeën, de aard van de ernst dat de maaltijden worden gegeten. Hier is een volledige lijst van die, die nuttig is voor gezond eten en gewichtsverlies:

Granenmaaltijden (rijk aan vezels en arm aan vet)Eiwitten (mager vlees en kip) Vruchtendranken (2 – 3 kankers met weinig energie in fruit, afhankelijk van het innameniveau) Bladrijke en grote maaltijden (veel groene groenten, die zeer goed zijn) Kruiden (peper, knoflook, ui, zout)Water: vult je op, onderdrukt je eetlust en verhoogt je metabolisme Vetvrije gerechten (geen boter of oliën toegevoegd) Geen suiker, of zeer weinig suiker (slechts 3 theelepels suiker per  dag) Vezelrijke niet-zetmeelrijke groenten (selderij, bloemkool, broccoli en komkommer)Grotere en kleinere maaltijden (5 – 7 in plaats van de gebruikelijke drie) Eiwit met weinig vet (vis, vlees, eieren, kaas)MEER MINDER ( Vermijd  sauzen op het eten om calorieën te   besparen, zoals mayonaise of guarsh Gos)

Lees meer

Microbioom

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.