Prive boksles Amsterdam

Box, Sport, Men, Training, Male, People, Person, Boxer

Ik ben pas een maand in Prive boksles Amsterdam, maar ik heb al de kans gehad om te boksen, te sparren, wat stoten te gooien met een professionele bokser en partner van mij, en heb een boksles gevolgd bij de Amsterdamse atletiekclub, de "Equift Sharing " en nou … ik hou van de bokszakken.

En nu wil ik je heel graag uitnodigen om naar Amsterdam te komen voor een gratis bokstour… met Alex Blanchard. Een bokser uit Canada, een professionele trainer-vinder, in Nederland en het is een freebie. Hoe geweldig is dat?

"Zeker" zeg ik! We vertrekken direct na het werk, onze boxen naar de sportschool en hebben een sit-down discussie over dit, ons werk, onze training, onze doelen etc. Je krijgt dan een gratis full speed punch (t punching) aan de telefoon van Alex.

Zie je waar dit naartoe gaat? Ja. Ik hoop het in ieder geval. Dus laat me je meer vertellen over deze lessen. Alex is een deelnemer van het hoogste niveau die veel Nederlandse toernooien heeft gewonnen en is een voormalig EPL-speler-manager. Hij zit al lang genoeg in het spel om serieus genomen te worden. Ik heb een medewerker (Denis Mac-schiller) meegebracht die veel voorbereidend werk heeft gedaan om mij te helpen.

Dennis is geweldig. Hij heeft jaren van zijn leven besteed aan het bestuderen van alle nuances van het spel. En hij voorziet ons elke dag van een schat aan informatie.

Zijn vaardigheden zijn van wereldklasse. En hij begrijpt het verslaan van de goede man. Hij heeft ons de slechterik laten verslaan en bovendien heeft hij ons geleerd hoe we de goede man in allerlei situaties kunnen verslaan.

Ik bewonder dat.

Hij heeft mij ook geholpen. Veel. Ik wilde een les die anders was dan de rest.

Je krijgt een gratis boksles. Je krijgt een gratis les van een uur. Je krijgt een gratis één-op-één les bij Alex. En als je vrienden dit lezen… En ik zal met je praten over je situatie. De jouwe gegarandeerd. De eerste les train ik je een-op-een gedurende een uur. Dan werk ik na het werk met je, of, als het na het werk is, kom ik je ophalen. Of, als het een zaterdag is, kom ik zelfs met je spelen. Je krijgt een-op-een instructie en ik laat je zien hoe je moet slaan. Als ik niet met jou aan het werk ben, werk ik samen met een van mijn coachingteams om toe te passen wat ik heb geleerd over ponsen. We werken combinaties en gaan over counteren.

Je krijgt er zoveel uit.

Wanneer?

Ik zal beschikbaar zijn. Als ik in Amsterdam ben, krijg je de eerste les 's ochtends en de laatste 's avonds.

Wie?

Dit zijn allemaal mensen die mij kennen, en ze zijn hier allemaal met een reden. Alle topmensen in het vechtspel, alle media en promotiemensen voor boksen en UFC en alle vechters die naam willen maken, inclusief de vechters die ik net noemde.

Wie anders?

We brengen je erheen. Ik geef een gratis trainingssessie met een andere professionele bokser, of ik geef de klas les.

That'sOurHet kan beter!

Ben je klaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.