Persoonlijke Trainers

Personal training Eindhoven

 

 

 

 

De taak van een personal trainer bestaat erin de sterke en de zwakke punten van een persoon te identificeren om een oplossing te vinden die het potentieel van beide maximaliseert. De trainer zal helpen bij het vinden van een geschikt trainingsprogramma dat past bij het potentieel van zowel de cliënt als de trainer in het algemeen.

Een trainer moet altijd naar het totaalbeeld kijken alvorens te beslissen over bepaalde cliënten. Enkele van de meest voorkomende doelgroepen voor een personal trainer zijn personen met gezondheidsproblemen, personen met overgewicht, personen met hondenbenen of evenwichtsproblemen en vegetariërs.

Zuid-Amerika. Brazilian CostunaEen uniek trainingsregime voor veganisten. Aangezien de meerderheid van de sojaproducten in Zuid-Amerika afkomstig is uit Brazilië, hebben de Brazilianen bijzondere aandacht besteed aan de gezondheid van zowel veganisten als vleeseters. Dus samen met een handvol andere Braziliaanse voedingsmiddelen maakt dit het werk van een Braziliaanse personal trainer om vegetarische klanten te helpen hun gezondheid te verbeteren een beetje makkelijker.

Tegelijkertijd is het belangrijk te onthouden dat een individuele trainer ook zijn of haar taak uitoefent om vegetariërs te helpen hun doelen te bereiken. Daarom kunnen ze echt toegewijd zijn aan het helpen van alle mensen die naar hun cliënt kijken.

Scott Hiesman behandelt al zijn vegetariërs alsof ze overgewicht hebben. Daarom heeft hij zich ten doel gesteld tegen het jaar 2004 het grootste deel van zijn totale gewicht te verliezen. Hij verklaart dat hij voor 2003 klaar zal zijn met 12 jaar training, dieet en voedingscoaching. Er bestaat dus geen twijfel over dat alle vegetariërs in hetzelfde schuitje zitten, of ze nu vegetariër zijn of niet. Scott traint alle soorten vegetariërs en heeft één gemeenschappelijk doel: iedereen helpen zijn doel van kilo’s verliezen te bereiken.

Uit recent onderzoek blijkt dat 4 op de 5 vegetariërs minstens één cm zullen terugwinnen tijdens de cyclus. Dit toont ook aan dat vegetariërs een sterke werkcapaciteit hebben en het potentieel om herhaaldelijk centimeters te verliezen.

De meeste persoonlijke trainers bieden vegetarische diëten aan in hun programma’s. Vegetarische diëten zijn meestal een betere manier van leven voor veel vegetariërs die hun gewicht onder controle willen houden en gezond willen blijven. Een van de uitstekende persoonlijke trainers is Louie Pitts.

Degenen die hem kennen, weten dat hij een expert is in het toepassen van dieetprincipes op het gebied van personal trainers. Om een expert op het gebied van personal trainers te zijn, moet u zich ervan bewust zijn dat personal trainer zijn anders moet zijn dan een diëtist of een arts of een wetenschapper zijn. Diëten alleen zal je niet fit maken. Dat komt omdat veel van de diëten die populair zijn en gemakkelijk kunnen worden toegepast, u niet zullen helpen om die ongewenste centimeters te verliezen. In feite kunnen ze een manier vinden om te voorkomen dat u gewicht verliest.

Wanneer personal trainers falen, is hun eerste reactie vaak om een “doe het zelf dieet” te volgen. Wanneer ze zelf resultaten boeken, is het vrij moeilijk voor hen om te corrigeren wanneer een paar lijners uitvogelen hoe ze dezelfde of gelijkaardige resultaten kunnen behalen. De waarheid is dat voor het afbranden of verliezen van die ongewenste kilo’s, het enige wat personal trainers niet kunnen doen is oordelen of advies geven over het perfecte dieet voor jou. Dit is omdat het uw beslissing is en als het u echt ten goede zou komen om het juiste dieet te volgen, dan hebt u zeker het recht om het juiste dieet te kiezen. Als personal trainer moet je de beslissing van je klant begrijpen en advies geven over wat hij of zij zou moeten eten.

Een personal trainer kan alleen suggesties en aanbevelingen doen aan een klant, hij of zij heeft geen macht om iemand te dwingen dat advies op te volgen of op te volgen. Als uw klant uw dieet volgt, dan zullen de enige resultaten van gewichtsverlies het gevolg zijn van de manier waarop u uw lichaam voedt.

Hoewel personal training, dieet en voeding belangrijk zijn en niet genoeg benadrukt kunnen worden, moet het dieet van de trainer nog steeds afgestemd zijn op het helpen van de klant om de meest gunstige resultaten te bereiken voor de trainer’s regime. Als het enige wat je van je trainer vraagt, het vermogen is om de eetgewoonten van sommige van zijn of haar klanten te herzien, dan kan het zijn dat je uiteindelijk de hele weg naar de lift lacht en meer dan een paar weken flab optilt.

LEES MEER:

Leave a Reply

Your email address will not be published.