Persoonlijke Trainers

Personal training Nijmegen

 

 

 

 

Wat is een personal trainer nu precies? Een personal trainer is iemand die met iemand werkt en hem helpt gelukkiger en gezonder te worden. Men kan zich afvragen of deze persoon eigenlijk wel verstand heeft van ziekten zoals diabetes, hartziekten en zwaarlijvigheid. De waarheid is dat de kennis van een personal trainer over de gezondheid en voeding van een individu van cruciaal belang is. Hij of zij zal u kunnen doorverwijzen naar de beste medici, diëtisten en voedingsdeskundigen om u te begeleiden en te coachen om fit en gezond te worden.

Geschiedenis van Personal Trainers

Een personal trainer is een beroepsbeoefenaar die tegen betaling persoonlijk advies en begeleiding geeft aan zijn klanten. Personal trainers verlenen niet alleen diensten, maar zijn vaak ook arts. Zo fungeren artsen in de eerstelijnsgezondheidszorg als personal trainers en helpen zij hun cliënten om fit en gezond te worden. Deze praktijk werd overgenomen door sportscholen, huisartsen en artsen in de eerstelijnsgezondheidszorg om de kosten te drukken en de winst van het bedrijf te verhogen.

Personal trainers fungeren niet alleen als consulenten enurers van de gezondheidsindustrie, maar helpen ook bij het verstrekken van informatie aan de doorsnee persoon. Sommige van de rollen die door personal trainers werden gespeeld, zijn die van arts en het geven van medisch advies aan patiënten.

Soorten Personal Trainers

Een personal trainer is actief op verschillende gebieden en elke rol wordt vervuld afhankelijk van de opleiding en het professionalisme dat de trainer in huis heeft. Hieronder vindt u een lijst van een aantal van de verschillende personal trainers en hun gebieden van expertise / deskundigheid.

Gezins- en perinatale fysiotherapeuten: Fysiotherapeuten helpen hun cliënten een nauwkeurige en gezonde levensstijl aan te nemen om complicaties en verwikkelingen bij moeders en baby’s te voorkomen.

Gezondheidswerkers/ plastisch chirurgen: Deze mannen bieden verschillende soorten fysiotherapie aan patiënten met verschillende ziekten en aandoeningen. Deze professionals helpen pijn en verwondingen te verlichten en de kwaliteit van het leven van een persoon te verbeteren.

Cardiobeoefenaars voor gewichtsverlies: aan mensen die willen afvallen, worden cursussen voor cardiovasculaire fitness en gewichtsbeheersing gegeven. Naast cardiovasculaire fitness en gewichtsbeheersing helpen zij ook bij het onder controle houden van hypertensie, cholesterolgehalte en het reguleren van de bloeddruk van het lichaam.

Musculoskeletale Personal Trainer: Deze deskundige helpt bij het geven van advies en technieken bij het beheren van de niet- Sussex spieren en bij het omgedraaid verbeteren van het voetenwerk en de lenigheid.

Psychotherapeutische Personal Trainer:Psychotherapeutisch of counseling wordt meestal beoefend in de geestelijke gezondheidszorg. Vaak helpen psychotherapeuten bij verslavingen en geestelijke gezondheidsproblemen.

Personal Trainers kunnen psychotherapie, onderwijs, gedragswijziging en opvoeding geven aan mensen met een achterstand, leerstoornissen, emotionele disfuncties, eetstoornissen en gedragsmatige emotionele problemen zoals verlegenheid, laag zelfrespect, intercepties, fobieën, enz. Bovendien helpen personal trainers om kinderen aan te moedigen om met andere kinderen om te gaan en om respectvol met ouderen om te gaan.

Op basis van het bovenstaande hebben vele soorten mensen aangepaste diensten nodig. De mate van specialisatie varieert van persoon tot persoon. Een personal training inplannen zou veel goeds voor je doen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.