Personal Trainer – Wat u moet weten

Personal trainer

Een personal trainer zal de coach zijn van de gebruikers wat hij ook doet of bestudeert op het gebied van lichamelijke fitness. Een personal trainer die een expert is op het gebied van de verschillende trainingstechnieken en die in staat zal zijn om een specifiek trainingsprogramma op te stellen dat kan werken voor uw type training en doelstellingen, zal de meest waardevolle persoon zijn in het trainingsprogramma. Het is belangrijk dat uw personal trainer al op vrij jonge leeftijd begint met uw eerste training. U moet minstens 4 jaar voordat u van plan bent aan het fitnessprogramma deel te nemen, kunnen beginnen. Dit is om uw lichaamsbouw volledig te laten rijpen en om de trainingsroutine vast te stellen. Sommige deskundigen zeggen dat bodybuilders baat hebben bij een fitnessprogramma dat al op zeer jonge leeftijd begint, namelijk 5 jaar en ouder.

Als het gaat om het kiezen van de juiste personal trainer, zijn er een aantal dingen die u moet controleren voordat u een personal trainer inhuurt:

1. Hoe lang is de trainer al bezig met zijn loopbaan? De ervaring van een trainer moet niet alleen gebaseerd zijn op zijn of haar beroepstitel, maar ook op het aantal soorten en het niveau van de prestaties die de trainer heeft geleverd.

2. Wat zijn de kwalificaties van de trainer en wat zijn zijn of haar kwalificaties? Het is best uw verwachtingen realistisch te houden. De trainer moet talrijke groepen mensen hebben getraind en het succes van die groepen op zijn of haar klanten.

3. Wat is de persoonlijke stijl van de trainer? Niet iedereen die een personal trainer is, zal energiek en levendig zijn. Terwijl sommigen misschien extreem serieus en streng en rigide zijn, kunnen anderen flexibel zijn. De trainers die streng en realistisch zijn, zullen u niet alleen betrekken, maar ook inspelen op uw zwakke punten.

4. Wat is de houding van de trainer ten opzichte van training? Een goede trainer zal altijd aanspreekbaar zijn. Hij of zij moet een goed luisteraar zijn die waardevolle suggesties en aanwijzingen kan geven.

5. Wie is de vader van de trainer? Een goede personal trainer is een persoon die zich kan inleven in iemands leeftijdsgroep en omstandigheden. Soms, ook al is de trainer een zeer bekwame trainer, zal hij of zij niet succesvol zijn als op een leeftijdsgroep of omstandigheden die u niet van dezelfde mentaliteit en cadans zijn.

6. Wat is het trainingsverleden van de trainer? Elke trainer in het land heeft zijn of haar eigen trainingsverleden dat alleen hij of zij kent. Daarom moet men het trainingsverleden van de trainer kennen, of de trainer nu een huidige trainer is of een vroegere. Trainers vormen meestal hun eigen gewoonten, maar die zullen ook verschillen naargelang de groep waarin ze staan. Bijvoorbeeld, een trainer voor kinderen moet verschillende groepen kinderen trainen in telkens minimum 3 sessies.

7. Zal je spiermassa winnen? De gemiddelde man of vrouw kan geen spiermassa winnen van de trainingsprogramma’s die hij of zij volgt. Daarom moet de trainer u de juiste voedingsadviezen geven. Als de trainer u dit advies niet kan geven, kunt u proberen massa op te bouwen met de oefeningen die de trainer aanbeveelt. Je moet altijd hard en lang oefenen om er zeker van te zijn dat je de juiste oefeningen doet, want je betaalt de trainer om je de juiste training te geven.

8. Geeft de trainer het juiste advies en de juiste begeleiding? Zelfs als u een personal trainer kiest die net begint, moet u altijd met hem of haar datgene kiezen wat het meest passend is. Sommige trainers hebben de neiging om te eigenzinnig te zijn en dat vertaalt zich meestal in een soort druk die de klant ervaart.

9. Volgt de trainer uw gewichtstrainingsschema? Als u uw spiertoename wilt maximaliseren en uw gewichtstoename wilt maximaliseren, moet u alleen een squatprogramma aannemen en dat tot op de letter volgen.

10. Zijn er voorbeeldprogramma’s en een feedbacksysteem? De personal trainer die alleen verantwoordelijk is voor uw vooruitgang en de mate waarin u vooruitgang boekt, zal u waardevolle adviezen en tips kunnen geven. Dit zal u enorm helpen wanneer u zich aanpast aan uw nieuwe trainingsregime. In tegenstelling tot andere websites en schrijvers van boeken, hebt u met gepersonaliseerde programma’s onmiddellijk toegang tot informatie en kunnen correcte technieken en maaltijdplannen op elk moment worden aangepast en gecontroleerd door de personal trainer.

Helaas kunnen websites en auteurs alleen u geen waardevolle informatie verschaffen. Door andere bronnen te gebruiken, kan uw programma worden aangepast met oefeningen, maaltijdplannen en routines die bij uw doelstellingen passen. Trainen is gewoon te vervelend en tijdrovend om zonder de hulp van een personal trainer te doen.

Het dieetprogramma moet worden aangepast aan uw spiersamenstelling, activiteitsniveau en leeftijd. Vervolgens moet het dieet zorgvuldig worden georkestreerd door de lichaamsspecialist Yamaha Insignia Personal Trainer. De personal trainer moet in staat zijn om uw eetstoornis zorgen, lichaamsvet eisen, en het mogelijke gebrek aan uithoudingsvermogen aan te pakken. Personal trainers waarderen de rol die hij of zij speelt in uw lichaam en willen alles weten over hoe uw lichaam verandert door veranderingen in levensstijl.

Stel uw trainer de vragen die ertoe doen en kies de personal trainer die het veiligst is, kwaliteitstijd en -instructie levert, tijdig reageert op uw vragen en altijd bewust de behoeften van de klant vooropstelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.