Opleiding in groepen

Bootcamp Rotterdam

 

 

 

 

Trainen in groep stimuleert ook de interactie met leeftijdgenoten en socialiseren in een ontspannen sfeer.

Trainen onder natuurlijke omstandigheden zonder de afleiding van de indoor sportschoolomgeving biedt enorme voordelen voor sporten zoals voetbal, atletiek, worstelen, basketbal, vechtsporten, klimmen, honkbal, basketbal, golf en andere sporten en activiteiten.

De trainers van het Bootcamp zijn ervaren en kennen hun vak, zodat u nauw met hen zult kunnen samenwerken. Zij zullen u begeleiden tijdens een individuele trainingssessie.

Alle Trainers hebben een speciale gave van kennis die op u betrekking kan hebben. Een moderne educatieve faciliteit bestaat nu en het biedt configuraties van de twee intellectuele functie niet te vergeten: paneldiscussies met directe hulp van een Trainer, discussies met een trainer en wedstrijden tegen een trainer en uw collega’s. Geavanceerde trainingstechnieken worden gebruikt voor alle niveaus van de sport. U kunt meer of minder trainen omdat uw trainer zich aanpast aan uw capaciteit.

Als u uw atletisch vermogen wilt ontwikkelen in de sport van uw keuze of in een sport die op u lijkt, wilt u een unieke en praktische manier vinden om uw atletisch vermogen te ontwikkelen, gericht op educatieve en bedrijfsvormende sessies.

Wij bieden een aantrekkelijk pakket voor een voorafgaande groepstraining. Om toegang te krijgen tot de trainingsfaciliteit moet u 600-750 mijl reizen en als u niet zelf rijdt, moet u een vervoersplan regelen dat problematisch kan worden. Het pakket omvat: Groepstechniek gevolgd door een individuele sessie; materiaalhuur voor de sessie. De eerste dagelijkse trainingssessie stelt u in staat de zeewind te voelen terwijl u naar de top van de berg rijdt.

Een nieuwe Younger Generation Training Experience werd ontwikkeld voor jonge atleten van 7 tot 12 jaar oud. De jonge oprichters hebben een programma ontwikkeld dat de technische en atletische vaardigheden van jonge atleten zal opbouwen. De oprichters nemen de verantwoordelijkheid om de kinderen individueel te betrekken en hen te helpen de nodige competenties te ontwikkelen om een gemiddeld niveau te bereiken. Je begint met een individuele sportsessie onder begeleiding van een ervaren trainer. Je trainer zal je individuele vooruitgang volgen en nieuwe technische bewegingen toevoegen indien nodig.

Na één of twee dagen wordt u vergezeld door andere Trainers in het Bootcamp. Deze extra trainingssessie zal uw kennis vergroten en uw vaardigheden op de proef stellen. Uw trainers zullen u leren hoe u uw concurrentie kunt domineren.

Wat is het verschil tussen een traject en een geïsoleerde trainingssessie? Elke trainingssessie in een Bootcamp is Bite sized. Elk kind dat deelneemt aan een Bootcamp zal een individuele sessie hebben die volledig gericht en geconcentreerd kan zijn op de vaardigheid van die dag alleen. Je leert hoge doelen te stellen, leert doelen te bereiken en hoe je de details van elke vaardigheid die je leert kunt perfectioneren.

De kinderen van Sky Castle Riding genieten ook van de groepsomgeving van de Bootcamp en glijden gewoonweg in het ongeëvenaarde fitnesspotentieel van een groepssamenzijn.

De gedachte van Bootcamp is zeer interessant, u luistert naar professionele trainers die de nieuwste bewegingen en tips voor uw Motocross spel of uw paardrijden bespreken. U kunt de technieken observeren die andere ruiters al gebruiken en ze vervolgens aanpassen en persoonlijk uittesten. Dit is een must voor uw fitness- en trainingssessies. Het Bootcamp zal u in staat stellen om de technieken te ontwikkelen en te leren van andere goed geïnformeerde rijders. Je leert hoe je de nieuwste apparatuur en software moet gebruiken!

afgekoeld en uitgelijnd uw rug, buikspieren en trainer het belangrijkste wat je zult leren in Sky Castle thuis is het ontvangen van betere medische zorg. Je leert over voeding en het bijhouden van hun routine om hen te helpen de beste sportervaring te hebben! En als je twee keer per dag traint, is het meer dan waarschijnlijk dat je nooit ziek wordt en dus Myers grappler bent!

Voer niet dezelfde stappen uit die je thuis gebruikt, maar heb het gevoel dat je er beter uitziet dan je tegenstander door de resultaten die je behaalt en op de baan!

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.