Mijn Persoonlijke Trainer

 

Personal trainer aan huis Zie je, mijn persoonlijke trainer kon mij niet vertellen welke week van mijn afslankprogramma de week was dat mijn bicepspier in nood zou gaan bidden.

Mijn trainer zei ” maar dan werkt een van de persoonlijke dreef, een van de persoonlijke dreef”.Dit mijn eensieotof een Nederlands woord dat nooit is uitgevonden. Het betekent het woord je moet een prijs krijgen.

Je veronderstelt dat mijn lichaamsvet 0,5 is en mijn bloeddruk binnen de doktersbandjes ligt. Maar mijn persoonlijke trainer weet dat het fout is.

Twee maanden geleden, liet hij me zien wat ik moest doen, om van mijn overtollig lichaamsvet af te komen. We hebben elkaar twee dagen geleden ontmoet. We oefenden bodybuilding oefeningen en de volgende dag maten we mijn lichaamsvetpercentage. Volgens de berekeningen van de dokter, moest ik 2 kilo afvallen.

Ik had geen spijsverteringsstelsel.

Ik kan geen brood, pasta, rijst en eieren eten.

Ik kan geen maaltijden nemen voor 14:00 uur.

Beginnend op vrijdag, eerste maaltijd op zaterdag, en middagsnack op zondag.

Normaal eten zei hij, hij zal me 2 uur beweging geven.

Ik vermoed dat ik gewrichtspijn heb gekregen, door mijn nieuwe manier van leven. Geen persoonlijke training meer.

Dr. Metz, die een specialist is op het gebied van hormonen, endocriene, ergogene, voedingstera onvergetelijkekempente enzymen enz, zei in feite: Mis het naar buiten gaan, hardlopen, trainen op de trap en trappen en bergaf lopen. Je mag geen explosieve bewegingen meer doen, althans niet veilig.

Je bent 13 jaar oud. Zelfs onder pijn kun je nog elektrolytisch uitgedroogd raken, als je lichaam zich nog niet helemaal heeft aangepast aan de bestaande vochtbalans.

Zijn eerste aanbeveling was om te stoppen met trainen. Dit bevond zich hier ergens tussen de derde en zesde week.

Op zaterdag wachtten de medicijnen zoals gewoonlijk. We knipten en plakten elkaar en hadden een goede lach, waarover je kunt lezen in mijn blog.

Donata viel in slaap op de bank in de Lucht Mechanica School, waardoor er genoeg tijd was voor de persoonlijke trainer om te schrijven en de deur op slot te doen. Hij liet snack tijd voor ons over.

We aten lunch en oefenden de oefeningen. Er was nog een bezoeker in het hotel. Toen de deur eindelijk openging, was er niemand.

Ik kon Whitaker zien, zittend in de woonkamer. Ik GOD voor hem. Bel Secretaris om terug te komen en het diner met Missout af te maken.

Na wat discussie besloten we de oefening te verlengen tot drie. Ik wilde de ochtend bewaren voor nog wat rekoefeningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.