Leer buiten zitten

Boksschool Rotterdam

Er zit een groot potentieel in iemand die een boksschool in Rotterdam binnenloopt. De training die zal plaatsvinden is afwisselend en zwaar. De mix van mannen en vrouwen op de school is net zo gevarieerd als de gebieden waarin ze wonen. Je zult waarschijnlijk mensen ontmoeten die zowel trainers als trainers hebben en die in de sportschool in Rotterdam zelf zijn geweest. Er zijn veel toptrainers die vertellen over hun ervaringen met de sportschool en wat ze te zeggen hebben over de niveaus waarop mensen zouden moeten trainen. In een van de sportscholen in de sportschool kozen de mannen ervoor om trainers te worden en sommigen vonden het net zo leuk als boksen. Zowel de dames als de heren moeten serieus worden bekeken als een team en wat ze de sportschool bieden. Er is waarschijnlijk geen andere sportschool ter wereld die het soort sociale basis biedt dat de boksschool in Rotterdam biedt. Je kunt zeggen dat de sportschool zoiets heeft als clubtraining. Om precies te zijn, vormt de sportschool zelf een langdurige en hechte vriendschap tussen al degenen die er werken. Naast de trainers worden de overige medewerkers daar als gelijkwaardig beschouwd.

De sportschool maakt een redelijke huur en heeft redelijk aantrekkelijke prijzen. De ongetrainde persoon kan in veel gevallen deelnemen aan bokswedstrijden voor slechts $ 25; de ongetrainde persoon zal echter vrij snel worden uitgeschakeld. Na een paar wedstrijden zul je zien dat sommigen in de sportschool echt knock-out zijn. Degenen die doorgewinterd zijn, zullen ontdekken hoe een echte knock-out voelt. Het echte knock-out gevoel van een klap tegen de kaak voelt alsof een paard een regenachtige mist raakt (wat wordt bevestigd door de nasleep). kortademig en enigszins duizelig. Backlethal knock-outs komen regelmatig voor. Het is een latende vaardigheid, dat weet ik zeker, maar zo hoort het te gebeuren. Het hangt allemaal af van hoe groot de persoon is, wat voor soort stoot je oefent en wat je eigen snelheidsniveau is. Als je niet snel genoeg of hard genoeg stoot, of je hebt geen controle, dan kunnen en zullen dodelijke slagen op het hoofd de plausibele conclusie zijn na een jaar of zo training. Als je pijn krijgt elke keer dat je wordt uitgeschakeld, doe je de sport geen recht. Het is een echte afknapper na de slag en jammer als je een röntgenfoto moet maken. Het zal ook leiden tot het verlies van een van je proefpersonen. Mentaal gesproken is het leren om mensen knock-out te slaan hard werken en je zult na de strijd moe zijn als je niet de mentale kracht had om een ‚Äč‚Äčleuke tijd te hebben. Als je eenmaal echt goed bent in knock-out, kun je ontspannen na het gevecht en de conditiewinst zal ook van jou zijn. Het hebben van een gids om van te leren is ook essentieel.

De sportschool heeft westerse kleding, Amerikaanse muziek en over het algemeen een typisch Amerikaanse sfeer. Desalniettemin is de sportschool zeker een bezoek waard als je een boksfan bent. Natuurlijk is er veel te zien, attracties en dingen die de ongetrainde toeschouwer zal waarderen. Leren over de sport is elke cent waard die je betaalt, zolang de geest van de training levend blijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.