Laat het lidmaatschap vallen

 

Voedingssupplementen

 

 

 

In tegenstelling tot de meeste sportscholen voor mannen waar Reservoir deel van uitmaakt, is de alleen voor vrouwen best ruime Curves-locatie. Er is een grote kitchenette in de East Tower, een cardio- en gewichtsruimte, en verschillende plekken voor freestyle oefeningen. De apparatuur binnen is state of the art en de vrouwvriendelijke Curves-benadering van trainen en conditionering wordt duidelijk geïllustreerd door de mission statement van de studio. Curves biedt echt de vrijheid en flexibiliteit om te trainen in een ruimte die een holistische oefening aanmoedigt, een mix van geest, lichaam en geest.

Het lidmaatschapstarief voor vrouwen, terwijl het toch binnen het algemene budget valt, onderscheidt Curves van de meeste sportscholen.

Curves is meer dan alleen een fitnesscentrum voor thuisgebruik. Het is een instructiecentrum, een sportschool en een instituut gewijd aan het helpen van vrouwen bij het opbouwen van hun gevoel van eigenwaarde, hun fysieke kracht en een zelfverzekerder en zelfverzekerder persoon. Vrouwen vinden hier een gastvrij bedrijf met programma’s die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd. Drop in klassen zijn 30 minuten voor beginners en 45 minuten voor ervaren uit te werken Individuen die Curves bezoeken zijn een weerspiegeling van zichzelf weerspiegeld in een sfeer ontworpen Eerder door zich te verlagen tot het niveau vanoha’1990s fitness cultuur.

Een van de mooie dingen is dat de lessen voor alleen vrouwen net zo goed zijn als de gemengde lessen. De twee verschillende niveaus van het Curves Fitness Programma weerspiegelen dit feit. Dit bewijst dat Curves oorspronkelijk is ontworpen en bedoeld om aan de behoeften van vrouwen te voldoen. De workout is net zo effectief voor iedereen die er komt.

Curves biedt elke week een andere les voor meisjes. Dit programma lijkt een positieve houding uit te breiden, vertrouwen in jezelf te ontwikkelen, en de geest van een activiteit, waardoor de echte jij zichtbaar wordt. Elke les begint en eindigt met weer een warming-up. De lessen verlopen in een langzaam, leuk en zelfs traag tempo. De lessen vloeien over van de ene activiteit in een andere vol hart beweging. Naarmate de week vordert, vertrekken de studenten met een goed gevoel en in beweging, vol ongeduld wachtend op de volgende les.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.