How to Choose a Sports Massage

Head, Massage, Treatment, Relaxation, Woman, Relax

U kunt kiezen voor een sportmassage voor de jeugd uit de plaatselijke gezondheidsclub of uit een boek. Een van beide zal zeker zijn voordelen hebben. In een bepaalde sportschool kan de beste oplossing zijn, vooral voor overbelaste spieren. Als je nog nooit een massage hebt gehad, maak je geen zorgen, want je zult de techniek snel leren. Anders zal je lichaam uiteindelijk pijn doen omdat je werd bespot. Word gracieus met mijn handen!

Een bonzende spierpijn is niet leuk. De massagetechniek is niet moeilijk te leren – draai jezelf in een masserende positie, waarbij je je schouderbladen gebruikt om je ellebogen door je lichaam te duwen. Als u uw sleutelbeen moet uitzetten, steekt u het uiteinde van uw elleboog voorzichtig onder uw schouder. Masseer je onderrug met je ellebogen om je lichaam heen en weer te bewegen. Voel je hele lichaam – boven- en onderrug, je heupen en je dijen.

Het belangrijkste bij de behandeling van uw sportmassage is het voorkomen van overbelaste spieren. Als u het te veel gebruikt, zal uw gezondheid eronder lijden. Het is niet aan te raden om je armen gestrekt te houden terwijl je het lichaam traint, vooral in de rug en schouders. Als je deze houding doorbreekt, loop je het risico je vezels te beschadigen.

Volgende op de lijst van behandelingen na een trainingssessie is stretching en flexibiliteit. Net als bij het masseren van uw spieren is de flexibiliteit van uw spieren essentieel om spierpijn tijdens uw volgende training te voorkomen. Het is ook raadzaam om de rekoefeningen minstens enkele minuten te ondergaan. Het mooie van flexibiliteit is dat je het in het comfort van je eigen huis kunt doen.

Last but not least, vergeet niet goed te eten. Een uitgebalanceerd dieet zal uw lichaam gezond maken en uw spierpotentieel verlengen. Uit onderzoeken weten we dat onze spieren alleen hun flexibiliteit kunnen verliezen als ze geen tijd krijgen om te herstellen van de stress. Een uitgebalanceerd dieet zal u helpen uw spieren gezond te houden en zal ook uw uithoudingsvermogen helpen.

Spieropbouw…Snel!Tip 1: Snel (vetarm) eiwitrijk voedsel zoals gevogelte, tonijn en eieren, samen met peulvruchten en olijfolie.

Tip 2: Vetarme eiwitten zoals whey protein, jelly beans en sojamelk.

Tip 3: Blikje zalm of tonijn in water.

Tip 4: Eieren, kipfilet en mager vlees.

Tip 5: Goede koolhydraten. Je kunt vetarme eiwitten eten en koolhydraten vermijden.

Tip 6: Eiwitten, vooral eiwitten uit vis, schaaldieren en soja.

Tip 7: Diepvrieszakjes (vetarm) zitten vol met gevriesdroogde groenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.