Hoe kiest u een persoonlijke trainer?

Personal training Amsterdam

Hoe kiest u een persoonlijke trainer? Om een personal trainer te kiezen, moet je jezelf de volgende vragen stellen: 1. Waar zal deze persoon waarschijnlijk gaan werken? 2. Wie zal deze persoon adviseren? 3. Wat kwalificeert deze persoon? Hieronder vindt u enkele veel voorkomende gebieden die u moet onderzoeken en overwegen bij het selecteren van een personal trainer:

1. Workouts2. Voeding3. Motivatie4. Gewichtsverlies5. Rust6. Herstel7. splitsingen8. Cardio9. Geest/lichaam stress10. Spanning tegenhouden bij pijn Hoewel er geen vaste checklist van kwaliteiten voor een personal trainer bestaat, kunt u deze checklist samen met de doelen die u hebt ter overweging plaatsen. Sommige mensen vinden het prettig om alleen te trainen, terwijl anderen het prettiger vinden om met een vriend of vriendin te trainen. Zorg ervoor dat u effectief kunt trainen terwijl u met deze persoon traint, want als u niet weet of deze persoon uw vorm wel of niet voor u kan corrigeren, kan dat later tot problemen leiden. Uw doel wordt dan ervoor te zorgen dat u niet eindigt met een drop-off in uw kennis of vaardigheid in het uitvoeren van elke stap van uw oefening goed. Bij het kiezen van een personal trainer, zult u het volgende willen overwegen:

1. Is de trainer beschikbaar buiten de instelling waar je op dat moment naartoe gaat? 2. Is de trainer actueel? Vraag of de trainer recent door dezelfde persoon is opgeleid. De trainer moet zowel kunnen trainen als opdrachtgever als als de persoon die direct door de opdrachtgever is ingehuurd voor deze sessie.Per saldo zal een trainer die ervaring heeft met zowel hogere intensiteit als regelmatige training bij het werken met  verschillende cliënten een goede keuze zijn.

1. Is de trainer in staat om een trainingsprogramma aan te bieden dat is ontworpen om de doelen van uw training te bereiken? In plaats van de trainer te laten zitten en u een geschreven plan te laten voorleggen over hoe u in vorm kunt komen, wilt u liever een personal trainer die kan uitleggen waarom het plan of de workout die hij u aanbiedt, u ten goede zal komen. Een goede trainer zal de theorieën achter de training uitleggen en uitleggen waarom het plan werkt. Hij neemt de tijd om te begrijpen welke isolatiebewegingen (bijvoorbeeld de TRX) nodig zijn voor een bepaalde beweging, zodat je die bewegingen niet tot falen uitvoert. De trainer zal uitleggen waarom een bepaalde reeks oefeningen werkt tegen een individu. Als ze je een reeks trainingen geven en je vragen die te voltooien, moet je de drang weerstaan om op je adrenaline te overleven en ze allemaal voltooien om er zeker van te zijn dat je je best doet.

2. Zijn ze flexibel? Zijn zij bereid de trainingsplannen die zij toepassen op hun cliënten aan te passen? U kunt zich voorstellen dat elke persoon anders is in zijn of haar vermogen om te trainen en dat iedereen een andere training nodig heeft. Daarom moet een trainer flexibel zijn in de toepassing van de trainingsplannen. Hij moet weten hoe hij het plan moet aanpassen naarmate u vooruitgang boekt en toch het algemene doel van de training en van uw training behouden.

3. Zijn ze toegankelijk?

Een goede trainer is ook buiten de schooldag beschikbaar. Dit betekent niet dat ze niet ‘s avonds en in het weekend kunnen werken, maar wel dat ze op verschillende momenten van de dag bereikbaar zijn. Ook dit stelt hen in staat zich te richten op uw individuele behoeften, zodat u uw doelen kunt bereiken.

4. Zijn ze vermetel? Durf moet licht benaderd worden bij het kiezen van een personal trainer om veilig te blijven. Zijn zij bereid dingen te doen die normaal niet worden gedaan? Dit is het kenmerk van echte professionals. Ze zijn bereid het succes van uw training te riskeren om aan uw wensen tegemoet te komen. Als ze risico’s blijven nemen, kan het zijn dat u betrokken raakt in een relatie met een trainee die niet goed aansluit bij uw wensen.

5. Bieden ze een grote verscheidenheid aan trainingen? Een goede personal trainer zal een grote verscheidenheid aan trainingsprogramma’s kunnen aanbieden. Het hebben van een gevarieerde workout is een goede indicatie van hun vermogen om ook te weten hoe aan te passen aan verschillende behoeften.

6. Houden ze zich aan de trainingen?Een goede trainer zal consequent zijn met het goede werk dat hij verricht. Ze werken niet op een lukrake manier. Als ze u een training geven en dan gewoon weggaan, is dat omdat ze het  werk hebben gedaan en de belofte van het eindproduct willen nakomen. 7. Biedt de trainer een gratis proefperiode aan?

U wilt er zeker van zijn dat de personal trainer een gratis proefabonnement heeft, zodat u het product kunt uitproberen. Als ze dat niet doen, dan hebben ze duidelijk geen respect voor uw segmentatiebehoeften. De klok rond trainen is erg duur en breekt uw bank, dus zorg ervoor dat de trainer ook een gratis proefperiode aanbiedt. 8. Is de trainer betrouwbaar? Dit gezegd zijnde, vertrouwen wij erop dat u door uw onderzoek de eerlijkheid van een trainer kunt achterhalen. Dit zijn slechts enkele van de vragen die u moet stellen bij het kiezen van een personal trainer. Hoe groter het land, hoe groter de band!

Leave a Reply

Your email address will not be published.